Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
next
prev
Rembka

Regulament campanie chit de rosturi Baumit 2kg GRATUIT


Regulament campanie "Fiercare 5mp gresie/faianta = Chit de rost gratuit 2kg”



SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL

REMBKA SRL, societate cu sediul in Bdul. Liviu Rebreanu 47 A, Timisoara, Timis inregistrata la Registrul Comertului sub nr J35/1442/1994, cod unic de inregistrare 5615643, denumit in continuare Organizator. Clientii care achizitioneza produse si/sau servicii aflate la Promotiile/in Pachetele/in Campaniile prevazute in prezentul Regulament sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament, potrivit celor mentionate mai jos.





SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A PROMOTIILOR

Prezetul regulament se aplica promotiilor ce se desfasoara in magazinul Rembka din Caransebes.

SECTIUNEA 3. DURATA PROMOTIILOR

Durata de desfasurare a promotiilor/pachetelor este conform Sectiunii 4.

SECTIUNEA 4. CONTINUTUL PROMOTIILOR SI CAMPANIILOR Rembka.

Campania este valabila in perioada 08.05 - 08.07.2023, exclusiv in magazinul Rembka din Caransebes.

Promotia consta in acordarea unui chit de rosturi Baumit de 2kg (culoare la alegere) la achizitia a fiecare 5mp (metri patrati) de gresie sau faianta.

Reducere se acorda la produsul chit de rost Baumit 2kg (culoare la alegere) care va fi gratuit la achizitia a fiecare 5mp (metri patrati) de gresie sau faianta.

Produsele participante la campanie se regasesc in magazinul Rembka din Caransebes. Promotia nu se cumuleaza cu alte campanii.



SECTIUNEA 5. PROTECTIA DATELOR PERSONALE



Campaniile mentionate in prezentul Regulament nu presupun in mod automat prelucrarea de date cu caracter personal. De la caz la caz, in functie de fiecare campanie desfasurata, REMBKA SRL si afiliatii acestuia pot prelucra date cu caracter personal. Detalii privind astfel de prelucrari se vor regasi la fiecare campanie in parte precum si in cadrul politicii de confidentialitate. In masura in care REMBKA SRL si afiliatii acestuia vor prelucra date cu caracter personal apartinand particiantilor la campanii, persoana vizata va fi in mod corespunzator informata conform prevederilor din Regulamentul General privind Protectia Datelor.



Prin prezentul Regulament, REMBKA SRL se obliga sa respecte prevederile legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal respectiv, Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („GDPR”), aplicabil incepand cu 25 mai 2018.



Prin participarea la campaniile prevazute in acest regulament si comunicarea datelor cu caracter personal, participantii inteleg ca datele lor cu caracter personal vor fi prelucrate de catre REMBKA SRL si afiliatii acestuia, in vederea desfasurarii campaniilor mentionate in prezentul Regulament.



REMBKA SRL si afiliatii acestuia garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor participantilor. La cererea expresa a persoanei vizate, REMBKA SRL va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii vor trimite pe adresa de email REMBKA SRL vanzari.online@rembka.ro, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.





In situatiile in care consimtamantul persoanelor vizate constituie temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, persoanele vizate au dreptul de a-si retrage acest consimtamant in orice moment. In cazul in care participantii isi retrag consimtamantul pentru prelucrarea Datelor cu Caracter Personal in scopuri promotionale si publicitare, REMBKA SRL va inceta respectiva prelucrare fara a afecta insa alte operatiuni de prelucrare ale datelor cu caracter personal care se fac in baza altor temeiuri juridice.



Durata de pastrare a datelor cu caracter personal: Datele cu caracter personal sunt pastrate cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.









Pentru mai multe detalii privind modul in care REMBKA SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal va invitam sa consultati si:



Termeni si conditii (T&C) https://rembka.ro/termeni-si-conditii-de-transport descriu termenii si conditiile pe care fiecare parte le accepta prin utilizarea web site-ului www.rembka.ro



Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, persoanele vizate pot contacta REMBKA SRL utilizand urmatoarele date de contact:



Bdul. Liviu Rebreanu 47 A, Timisoara, Timis

Telefon: 0728 155 657

Adresa de e-mail: vanzari.online@rembka.ro



SECTIUNEA 6. MODIFICAREA REGULAMENTULUI



REMBKA SRL isi rezerva dreptul de a modifica unilateral prezentul Regulament si de a modifica oricare sau toate Promotiile si/sau Campaniile ce fac obiectul acestui Regulament, conform dispozitiilor legale. Nici o modificare nu poate fi retroactiva.



SECTIUNEA 7. PUBLICARE

Prezentul Regulament Oficial va fi pus la dispozitie, gratuit oricarui solicitant in magazinul Rembka din Caransebes. Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament si ale legislatiei aplicabile din Romania.



SECTIUNEA 8. DISPOZITII FINALE

Legea aplicabila prezentului Regulament este legea romana.




Cu noi totul e simplu!

  • comenzi online

  • transport prin curier

  • transport special

  • consiliere telefonică

  • drept de retur

bilka, carmeuse, ceradez, damila, fabryo, holver, leier
macon, saint-gobain, seda, semmelrock, siceram, siniat, tondach, velux, ytong