Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Politica de retur

Compania noastra respecta prevederile ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si confera consumatorului (persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii) dreptul de retur al produselor achizitionate de pe website-ul www.rembka.ro . Returnarea produselor se poate face inclusiv in urmatoarele situatii:

1. Produs necorespunzator:
In cazul in care ati primit alt produs, adica produsul livrat nu este cel din documentele insotitoare, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp pentru a va putea inlocui acest produs. In acest caz costul cu transportul va fi suportat de Rembka ( tur – retur).

2. Produs deteriorat:
Daca produsul livrat prezinta deteriorari vizibile, aveti dreptul sa refuzati acest produs. Aceasta stare de fapt se mentioneaza in documentul de transport, totodata va rugam sa ne anuntati pentru a va putea inlocui produsul respectiv. In acest caz termenul de livrare trebuie extins cu perioada necesara procesarii unei noi comenzi.

3. Termen de retur:
Potrivit legii, clientul are dreptul de a returna produsul comandat online in termen de 14 zile de la receptia acestuia, fara ca acesta sa aiba nevoie de justificare.

Dreptul la retur se poate aplica doar pentru produsele achizitionate de pe www.rembka.ro , pentru produsele achizitionate fizic din magazinele Rembka aplicandu-se politica de retur a companiei. Produsele returnate trebuiesc sa fie, pe cat posibil, in aceeasi stare, adica sa contina ambalajul original, acesoriile care l-au insotit, etc. Cheltuielile de retur sunt suportate de client ( costurile cu transportul marfii ), iar contravaloarea produselor se va returna in cel mult 14 zile de la retur.

In cazul in care marfa returnata nu este conforma sau prezinta defecte:
• zgariere, murdarie, urme de lovituri, etc.
• urme de lichid
• lipsuri cantitative

Se va percepe o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. 

Clientul nu poate denunta unilateral contractul (nu isi poate exercita dreptul la retragere) in cazurile prevazute in art. 16 din ordonanta de urgenta 34/2014:
• produse la metru, tăiate, decupate ,
• vopsea mixata colorata
• produse deteriorate si neacoperite de garantie
• produse pe comanda speciala.
• otel-beton fasonat

Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de 14 de zile de la data comunicării către Rembka la rembka2@gmail.com  sau la telefonul de contact 0735875763. Pe baza detaliilor de identificare a comenzii, un consilier de vânzări vă va indica locația Rembka unde trebuie returnate produsele.

Returul îl puteți face direct în magazin sau, dacă preferați, prin curier la adresa indicată. Vă rugăm să consultați consilierul de vânzări pentru a alege metoda potrivită de transport.

După returnarea produselor și recepționarea lor în magazinul Rembka, se inițiază transferul bancar către contul indicat de client consilierului de vânzări sau, în situația plății comenzii cu cardul, către contul de card folosit inițial de către client. 

4. Reclamatii:
In cazul in care va confruntati cu situatii nedorite, sau doriti sa faceti o reclamatie va rugam sa ne scrieti la rembka@gmail.com , sa ne dati cat mai multe detalii despres situatia creeata pentru a o putea remedia cat mai urgent.

Cu noi totul e simplu!

  • comenzi online

  • transport prin curier

  • transport special

  • consiliere telefonică

  • drept de retur

bilka, carmeuse, ceradez, damila, fabryo, holver, leier
macon, saint-gobain, seda, semmelrock, siceram, siniat, tondach, velux, ytong