Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Modalitati de plata

Rembka vă pune la dispoziție o varietate de modalități de plată pentru comenzile plasate online:

Plata ramburs în numerar la livrare

Puteți efectua plata comenzii la livrarea produselor de către curier sau șoferii Rembka. Plata se face în numerar (cash), în momentul livrării produselor. În cazul în care comanda este împărțită în mai multe livrări, veți plăti suma aferentă livrării efectuate.

Plata online folosind cardul

Puteți plăti online în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro fara CVV). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. După alegerea modalității de plată și finalizarea comenzii, veți fi redirecționat în pagina de plată EuPlatesc, unde, pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătură (în funcție de card, pot lipsi) dar și titularul cardului (așa cum apare pe fața cardului). După efectuarea plății vei primi pe adresa de email toate detaliile plății și precum și un email de confirmare. Factura va fi disponibilă în contul dvs. La scurt timp. Sunt acceptate și carduri emise în alte valute. Plata va avea loc în RON, în urma conversiei valutare la cursul Visa/Mastercard și cursul valutar al băncii emitente a cardului tău. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele EuPlatesc. rembka.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.Ulterior, procesarea plății se va efectua similar ca o plată obișnuită.

Ordin de plată / transfer bancar

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Rembka. Livrarea produselor comandate se face doar după confirmarea plății proformei în contul IBAN specificat pe proforma, cont ce diferă în funcție de filiala din care se face livrarea produselor comandate. Astfel, pentru comenzi livrate din mai multe depozite, va fi necesar să efectuezi plățile în conturile indicate de pe proformă.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne scrieți pe adresa info@rembka.ro, sau la telefon: 0735 875 763

Rembka SRL 

RC J35/1442/1994

CUI RO 5615643

Sediul social: Timisoara, bv. Liviu Rebreanu, nr. 47, ap.3,

cod. 300210

Tel. 0735 875 763

Cu noi totul e simplu!

  • comenzi online

  • transport prin curier

  • transport special

  • consiliere telefonică

  • drept de retur

bilka, carmeuse, ceradez, damila, fabryo, holver, leier
macon, saint-gobain, seda, semmelrock, siceram, siniat, tondach, velux, ytong