Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Termeni si conditii

         Pentru utilizarea platformei online www.rembka.ro este necesar sa cititi cu atentie termenii si conditiile enuntate in randurile ce urmeaza. Folosirea in continuare a acestor pagini web, presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.rembka.ro.

            Website-ul www.rembka.ro este proprietatea exclusiva a SC REMBKA SRL, cu sediul social in Timisoara, bv. Liviu Rebreanu, nr. 47, ap.3, cod. 300210, inregistrata la RC Timis, sub nr J35/1442/1994, cui RO 5615643, cont bancar RO61BACX0000001655709000 deschis la UNICREDIT TIMISOARA.

            1.Utilizatori. Acest website este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice,care dupa creearea contului si-au dat acceptul cu privire la termeni si conditii generale ale www.rembka.ro Denumite in continuare „utilizator” , aceste persoane trebuie sa aiba capacitatea de a  incheia contracte valabile in conformitate cu legislatia aplicabila sau sa aiba deja  relatii contractuale cu Rembka.

            Website-ul www.rembka.ro si serviciile oferite prin intermediul acestuia nu sunt destinate minorilor. Daca descoperim ca am colectat neintentionat date cu caracter personal de la un minor, vom elimina cu promptitudine datele respective din inregistrarile noastre, cu exceptia cazului in care avem vreun temei juridic care ne permite stocarea respectivelor date. Daca considerati ca copilul dvs utilizeaza acest website va rugam sa ne contactati la vanzari.online@rembka.ro  . Dupa cum va fi cazul, ne rezervam dreptul de a solicita oricand dovezi privind acordul parintilor pentru a permite prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la minori. Rembka isi rezerva dreptul de a modifica unilateral prezentii termeni si conditii, continutul, forma de prezentare si/sau structura website-ului in orice moment, modificarile facute fiind considerate a fi acceptate de catre dumneavoastra daca veti continua sa folositi website-ului dupa afisarea politicii pe website, dupa notificarea in prealabil, in mod vizibil, cu privire la faptul ca prezenta politica a fost actualizata.

            2.Drepturi de autor. Intreg continutul platformei online  www.rembka.ro este proprietatea Sc Rembka SRL si a furnizorilor sai, adica imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date folosite la constructia si utilizarea site-ului, și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea continutului platformei online fara acordul expres al Sc Rembka SRL, accesarea site-ului  www.rembka.ro in scopul copierii continutului acestuia sau orice  alte forme de piratare sunt strict interzise si sunt pedepsite de legile in vigoare.

            Imaginile pe care vi le oferim în magazinul online sunt cu titlu de prezentare. Produsele reale pot avea anumite caracteristici care sunt diferite față de titlul de prezentare, aspectul diferit fiind în funcție de lotul de fabricație.

            3.Inregistrare utilizatori. Pentru a putea fi inregistrat ca utilizator pe site-ul www.rembka.ro este necesara completarea unui formular de inscriere, in care se vor trece obligatoriu cateva date personale. Rembka isi rezerva dreptul de a nu valida conturi de utilizatori care contin informatii false, eronate sau incomplete.

            Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza in conformitate cu prevederile politicii de protectie a datelor personale,. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese trebuie sa se inscrie in limitele legii si moralitatii si sa va asigure securitatea contului. Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea arabesque, in cazul in care termenii si conditiile nu sunt respectate).

            In momentul in care ati creat si inregistrat un cont de utilizator, vom considera ca ati parcurs si sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.rembka.ro.

            4.Marci. Rembka, in calitate de proprietar al acestui website, garanteaza utilizatorului acces limitat, pe acest website si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral website-ul, de a reproduce partial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii arabesque, fara acordul scris al acesteia. Nu se consideră modificare parțială a website-ului scrierea și editarea recenziilor corespunzătoare produselor listate în website.

            5.Politica de preturi. Preturile afisate pe website-ul www.rembka.ro sunt exprimate in lei si contin T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

            Pretul de vanzare al produselor este cel cuprins in factura fiscala, acelasi cu cel de pe site-ul www.rembka.ro , in momentul plasarii comenzii de catre utilizator.

            Pentru produsele listate pe acest site, care nu se afla in stocul Rembka si se achizitioneaza pe baza de comanda, ne rezervam dreptul de a solicita un avans. Acest avans nu se returneaza daca utilizatorul renunta nejustificat la aceste marfuri.

            Ofertele si promotiile prezentate pe acest site sunt valabile in limita stocului fizic existent.

            Produsele comercializate prin intermediul www.rembka.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si, daca este cazul, de certificat de garantie.

            6.Livrarea marfurilor. Livrarea produselor comandate prin intermediul acestui site, se face doar pe terioriul Romaniei.

            Marfurile comandate se livreaza prin intermediul companiilor de curierat agreate de Rembka, prin intermediul flotei proprii Rembka sau de catre client/utilizator din depozitele Rembka in sistemul rezervare in magazin.

            Dreptul de proprietate asupra marfurilor comandate se transfera clientului dupa semnarea documentelor de transport ce insotesc marfa si, dupa efectuarea platii catre curier sau personalul Rembka, daca plata nu a fost efectuata in prealabil ( prin card sau virament bancar).   

            Clientul are dreptul sa refuze bunurile livrate in cazul in care acestea nu corespund cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In aceasta situatie, ne asumam responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

            7.Politica de retur. „Cu noi totul e simplu!” e sloganul nostru. Vrem ca acest slogan sa ne caracterizeze si in mediul online, si mai ales in chestiunea returului de marfa. Daca nu sunteti multumiti de achizitia facuta de pe site-ul www.rembka.ro puteti returna marfa, fara nicio motivare, in termen de 14 zile de la receptionarea acesteia.

            Returul produselor se face respectand prevederile ordonantei de urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si confera consumatorului (persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii) dreptul de retur al produselor achizitionate de pe website-ul nostru. Mai multe detalii in sectiunea Politica de retur.

            8.Limitarea raspunderii. Accesarea website-ului www.rembka.ro presupune ca sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere. Rembka nu poate fi trasa la raspundere pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).De asemenea, Rembka nu este responsabila de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

            Informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta compania Rembka nu va fi responsabila pentru nicio dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

            In momentul creerii si utilizarii contului de client, utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor de logare (accesare). Utilizatorul va pastra confidentialitatea user-ului si parolei si la va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor si a facilitatilor puse la dispozitie in contul clientului.Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze sau sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte. Utilizatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.

            Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator si plasarea comenzilor clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de comanda online, asa cum sunt acestea prezentate pe site.

            9.Frauda. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul website-ului www.rembka.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acest website va fi considerata o tentativa de fraudare si va duce la demararea procesului penal impotriva acelei sau acelor persoane care au incercat acest fapt. Nu se consideră modificare a conținutului site-ului scrierea și editarea recenziilor corespunzătoare produselor listate în website.

            10.Litigii. Activitatea acestui site se desfasoara in conformitate cu normele si legislatia din Romania. Orice litigiu aparut intre Rembka si clientii sai, daca nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi prezentat instantelor competente pentru solutionare.

            11.Forta majora. Forta majora (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului) exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Cu noi totul e simplu!

  • comenzi online

  • transport prin curier

  • transport special

  • consiliere telefonică

  • drept de retur

bilka, carmeuse, ceradez, damila, fabryo, holver, leier
macon, saint-gobain, seda, semmelrock, siceram, siniat, tondach, velux, ytong