Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Termeni si conditii de transport

Termeni si conditii de transport

„Cu noi totul e simplu!” Pentru a fi cat mai aproape de solicitarile clientilor nostri, Rembka va faciliteaza transportul marfurilor comandate online la destinatiile dorite.

            Transportul marfurilor se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat, in cazul coletelor de mici dimensiuni, acestea putand fi livrate oriunde, pe teritoriul Romaniei.

            In cazul comenzilor voluminoase, ce contin materiale grele ( blocuri ceramice, BCA, ciment, boltari de beton, tigla, etc.), livrarea se face cu camioane cu macara ( flota Rembka) pe o raza de 50 km in jurul oraselor unde Rembka are depozite ( Timisoara, Caransebes). Pentru comenzi pentru o distanta mai mare decat cea mentionata mai sus, va rugam sa ne contactati la adresa rembka2@gmail.com pentru a va putea face o oferta personalizata.

            Pentru a va putea oferi aceste servicii ( transport si descarcare), in conditii cat mai bune si pentru a preintampina situatii neplacute, clientii sunt rugati sa faciliteze accesul camioanelor si camionetelor Rembka in santierele unde doresc descarcarea. De asemenea in cazul livrarilor cu camionete, clientii au datoria de a avea personal pentru descarcarea si manipularea marfurilor.

            In zonele in care accesul cu masini de transport se face in baza unor autorizatii speciale de transport, acestea trebuie obtinute de catre client de la institutiile care elibereaza aceste documente. Livrarea marfurilor in aceste zone se face doar dupa ce clientul ne transmite aceste autorizatii, in original sau copie.

1.Tarife transport.

1.1. Pentru comenzi care se situeaza in aria oraselor unde sunt magazine Rembka ( Timisoara, Caransebes ) tarifele de transport sunt:

  • gratuit pentru comenzi mai mari de 1000 ron ( tva inclus );
  • 50 ron ( tva inclus ) pentru comenzi mai mici de 1000 ron ( tva inclus ).

Tarifele sunt valabile pentru comenzi de dimensiuni reduse si volum mic ( livrarea se face cu camionete pana in 5 tone ).

Pentru comenzi agabaritice ( caramida, bca, otel-beton fasonat, tigla, ciment, etc.), ce necesita livrarea cu camionul si descarcarea cu macara tarifele de transport sunt:

  • gratuit pentru comenzi ce depasesc 3000 ron ( tva inclus );
  • 150 ron (tva inclus) pentru comenzi mai mici de 3000 ron ( tva inclus ).

Pentru descarcarea cu macara se percepe o taxa de descarcare de 150 ron/ora ( tva inclus ).

1.2. Pentru comenzi situate in afara oraselor unde exista depozite Rembka tarifele de livrare sunt:

  • 3 ron+tva/km pentru comenzi de mici dimensiuni sau volume mici, ce pot fi livrate cu camionete de 5 tone;
  • 5 ron+tva/km pentru comenzi agabaritice ce necesita transport cu camionul.

Pentru descarcarea cu macara ce depaseste 1 ora de descarcare se percepe o taxa de descarcare de 150 ron/ora ( tva inclus ).

2.Conditii generale de transport.

  • Transportul marfurilor in santierele sau alte locatii ale clientului se fac in conditii de siguranta, si cu respectarea legislatiei in vigoare;
  • Conducatorii auto nu au obligatia de a descarca marfa din masini, si nici de a o transporta sau manipula in locatiile clientului ( exceptie fac soferii de pe automacarale care descarca marfa cu macaraua);
  • In conditiile in care detaliile de livrare pe care ni le oferiți sunt incorecte (precum adresa sau datele de contact), serviciul de livrare gratuită nu va mai fi oferit și plata transportului se va face contracost.
  • În cazul în care există un eveniment de forță majoră (drumuri înzăpezite, inundații, teren noroios, etc.), nu ne vom asuma răspunderea cu privire la întârzierea transportului produselor pe care dumneavoastră le-ați comandat, reprogramând transportul pentru o zi în care acesta va fi posibil.
  • Nu vom fi responsabili de daune cu privire la pierderea sau utilizarea produselor oferite de noi după livrarea acestora. Excepțiile de la această regulă sunt reprezentate de garanțiile legale și convenționale pe care le oferim odată cu fiecare produs.


Cu noi totul e simplu!

 • comenzi online

 • transport prin curier

 • transport special

 • consiliere telefonică

 • drept de retur

bilka, carmeuse, ceradez, damila, fabryo, holver, leier
macon, saint-gobain, seda, semmelrock, siceram, siniat, tondach, velux, ytong